Rezervă acum

Cort pe masina

Trenduri in echipamente outdoor pe care sa le vizati in 2017

Echipamentele outdoor evolueaza considerabil de la an la an. Nici nu e de mirare, cand activitatile in aer liber sunt si ele din ce in ce mai populare. Anul 2017 va aduce noi trenduri in acest sens: de la corturi “levitante” la echipamente ecologice, hamace gonflabile si altele, haideti sa aruncam o privire asupra a ce se intrevede in materie de echipamente outdoor performante:

1. Corturi “levitante”: corturile in anul 2017 se intrevad a fi “la inaltime”. Adica vom gasi intre noile trenduri corturi montabile cu sprijin pe acoperisul masinii si de asemenea adaposturi inchise tip hamac. Pe scurt, campingul anului 2017 va atinge noi culmi ale comfortului.

Cort hamac Crua

Cort hamac Crua

2. Drone ca “echipa de filmare” zburatoare – se intrevede pentru 2017 un nou trend in materie de drone inteligente care vor fi echipate cu camere de filmat. Acestea isi pot urmari si filma detinatorul in timp ce schiaza, alearga sau merge cu bicicleta, cu viteza de pana la 50 m/s.

Drona Staaker

Drona Staaker

3. Tricouri cu “ventilatie” – adica tricouri fabricate dintr-un material care “stapaneste” caldura, pentru cei care alearga sau se antreneaza pe timp de vara cand e foarte cald. Noul material numit Delta va racoreste chiar si la cele mai ridicate temperaturi, prin intermediul unor fibre care retin apa, insa lasa materialul sa respire. Ideea de “tricouri ude” va avea un cu totul nou sens.

Tricouri polartec Delta

Tricouri polartec Delta

4. Bocanci cu aderenta la gheata – bocancii cu talpa Vibram Arctic Grip se asteapta a avea o aderenta la gheata de trei ori mai ridicata decat alte tipuri de bocanci. Astfel ca, in loc sa intampinati “iarna pe ulita”, o puteti face pe munte, cu incaltamintea potrivita.

Bocanci cu aderenta la gheata

Bocanci cu aderenta la gheata

5. Echipamente outdoor eco – producatorii de echipamente si haine outdoor tind tot mai mult spre trenduri ecologice. De la geci ecologice la costume de scafandru care nu sunt realizate din neopren si multe altele, ideea e ca natura pe care o iubim trebuie sa o si protejam.

columbia-outdry-eco

6. Hamace gonflabile – pentru cine inca nu a stat intr-un hamac in mijlocul naturii… ne pare chiar rau. Dar niciodata nu e prea tarziu si de fapt… niciodata sa nu spui niciodata relaxarii intr-un hamac gonflabil. Atat pentru noi cat si pentru “veterani” iubitori ai relaxarii intr-un hamac, trebuie sa incercati hamacele gonflabile. E genul de echipament outdoor pentru care pana si doar imaginea mintala vorbeste de la sine.

Hamac Gonflabil EasyLay

Hamac Gonflabil EasyLay

7. Material izolator sintetic tip “puf natural” – de-a lungul timpului numeroase branduri au promovat materiale izolatoare pentru geci, saci de dormit si altele, care mai decare mai “pufoase”. Mai nou insa, mai multe branduri anunta utilizarea unui material sintetic izolator numit Loftech, care se spune ca e realmente ca si puful natural al pasarilor. Ce sa mai si spui? Inovatii in echipamente outdoor ce “iti dau aripi” in cel mai comfortabil (si calduros se pare) sens.

loftech

8. Echipamente de escalada si alpinism mai sigure – in 2017 echipamentele de alpinism si escalada vor fi mai sigure, mai performante. Astfel, puteti sa va orientati spre un nou dispozitiv de filat cu blocare bidirectionala asistata pentru alpinism si escalada. Se numeste Wild Country Revo. Filatul este o abilitate esentiala in aceste activitati, iar siguranta nu e gluma pe crestele muntilor. O inovatie binevenita deci.

wild-country-revo

Trenduri in echipamente outdoor pe care sa le vizam in 2017? Se pare ca ne aduc inovatii si comfort la care nici nu visam. Noi asteptam noul an de outdoor fun cu sufletul la gura, speram sa testam noi echipamente de activitati in aer liber impreuna cu voi! Acceptati provocarea?

About the Author:

Levi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.