Rezervă acum

Echipa M&Co Outdoor organizează și programe pentru copii, în cadrul săptămânii Şcoala Altfel. Aceste programe pot fi însă organizate şi în alte perioade.

Având în echipă numai ghizi acreditaţi la nivel internaţional, siguranţa este un aspect cu întâietate la noi, asigurat în mod constant și profesionist.

Mai jos regăsiți programele pe care le oferim în acest sens. Pentru detalii, costuri vă rugăm să ne contactaţi.

REFERINTE

Speologie şi Drumeţie - 2 zile - zona Gheorgheni, Judeţul Harghita

1 zi: Plecare din Tg Mureş în direcția Gheorgheni. În jurul prânzului ajungem la Peştera Sugo. După o scurtă prezentare vizităm peştera ( cca 2 ore). Fiecare primește cască de protecție și lanternă de cap. După vizita de peşteră încercăm tiroliana. Ce este tiroliana? „Gonire” … pe o funie……

2 zi: Excursie la izvorul râului Mureş. Izvorul râului Mureș izvorește în apropiere de localitatea Izvorul Mureş la întâlnirea munților Gheorgheni și Gurghiu, sub vârful Fekete Rez, la altitudinea de 1350 m. După excursie urmează cina, după care pornim către casă.

Servicii incluse: cazare în pensiune; 2 prânzuri, 1 cină, 1 mic dejun; organizarea programului (speologie, tiroliana, ghizi atestaţi). La cerere putem asigura şi transportul.

Rafting şi Drumeţie - 2 zile - zona Rimetea, Judeţul Alba

1 zi: Plecare din Tg Mureş în direcția Turda. Râul Arieş izvoreşte din Munţii Bihorului şi are o lungime totală de 163 de km. Teritoriul pe care îl străbate este denumită şi Ţara Moţilor, o regiune deosebit de pitorească.

Debitul râului nu este unul foarte mare, dar este unul ideal în ceea ce priveşte raftingul pentru un grup de copii. După program ne deplasăm în Rimetea la locul de cazare, unde vom lua şi cina.

2 zi: Se zice că in Rimetea, soarele răsare de doua ori. Cum? Prima data răsare la răsărit, bineînţeles, în spatele muntelui Piatra Secuiului. Însă muntele umbreşte tot satul vreme de alte câteva ore după răsărit, iar când soarele ajunge suficient de sus, satul Rimetea va deveni şi el luminat de razele calde ale soarelui.

Vom urca pe acest munte, de unde vom admira toată valea dedesubt. Drumeţia este una medie. Prânzul îl vom avea sus pe vârf.

În caz de vreme rea vizităm moara cu apă din sat şi Muzeul Satului, şi în drum spre casă Salina Turda.

Servicii incluse:  cazare în pensiune; 1 gulaş la ceaun după programul de rafting, 1 prânz la pachet în ziua drumeţiei, 1 cină, 1 mic dejun; organizarea programului (rafting, drumeţie, ghizi atestaţi); tot echipamentul necesar. La cerere putem asigura şi transportul.

Tură de canoe pe Râul Mureş - 1 zi - Judeţul Mureş

Vă oferim o tură de aventură cu canoele de câteva ore, un traseu superb în apropiere de Tg.Mureş.

Vă punem la dispoziţie echipamente nautice necesare (canoe, caiace, padele, veste de salvare, recipiente etanşe), serviciile ghizilor şi un prânz (gulaş la ceaun). La cerere putem să asigurăm şi transportul.

PROGRAM

– întâlnire la ora 10.00 în localitatea Chirileu de unde vom merge împreună spre punctul de pornire cu canoele;
– fiecare canoe va fi dotată cu o cutie ce se închide ermetic, pentru telefoane, apă, sandvișuri, etc.;
– se va oferi un instructaj după care pornim pe traseul stabilit pe râu;
– tura în sine va dura aproximativ 2,5 – 3 ore;
– vom avea pauze dese în care să ne mișcăm puțin, să facem poze, poate chiar şi o baie pentru doritori;
– când ajungem la finalul turei ne aşteaptă un gulaş cald la ceaun.

Expediţie de canoe pe Râul Mureş - 2 zile - Judeţul Mureş

În curând vom afişa programul.