Rezervă acum

In judetul Hunedoara, se ascunde un canion extraordinar de frumos. Noi organizam excursii, chiar si pentru incepatori pentru a descoperi aceasta lume speciala.

Raftingul pe Aries alaturi de noi. Chiar daca raul Aries nu este cel mai involburat rau din Romania, peisajul pe care il strabate este unul cu adevarat special, iar tura intotdeauna se condimenteaza cu inot si sarituri in apa.

Despre canyoning se mai cam tot aude pe la noi in Romania in ultima perioada… dar adevarul e ca in mare parte cam fiecare isi imagineaza ce vrea despre aceasta activitate pentru ca… nu prea „se stie” lumea cu ea inca.
Daca vreti sa experimentati acest sport, fara scoli, fara prea multe batai de cap, o puteti face prin a va inscrie la o tura organizata de M&Co Outdoor, care organizeaza ture pentru neinitiati, cu ghizi atestati.

Colegi de munca, au decis sa petreaca o zi in afara biroului! Rafting in data de 3 iunie 2016

Parerea noastra este ca vizitare Deltei Dunarii se face cel mai bine cu canoe sau cu caiace. Astfel ai ocazia sa vezi pasari, sa te bucuri intradevar de natura in simplicitatea ei.  Filmul ne prezinta Delta Dunarii dintr-un alt unghi, filmat cu o drona.

Parerea noastra este ca Valea Seaca ne ofera cel mai frumos traseu de canyoning din Romania. 17 cascade, meandre, piscine, un parc de distractii 100% Natural.

Pana si cainele nostru a incercat cum e raftingul…

Datorita ploilor Jiul a crescut cu aproximativ 50 cm peste nivelul normal din aceasta perioada. Am avut parte de o tura excelenta. Datorita hainelor de neopren nu ne-a fost nici frig.

Si uitati asa a fost weekendul cu 10 aprilie 2016. Apa mare, oameni faini, vreme excelenta si distractie din plin.

Weekendul 2-3 Aprilie 2016 a fost cu soare multa si cu apa care crestea incontinuu. A fost un weekend excelent pentru Rafting.

Noi am fost primii in anul 2016 care au facut rafting pe Jiu 😀

Haideti cu noi la ture de rafting, canoe si caiac, canyoning, speologie, drumetii, alpinism, via ferrata. Va promitem ca va veti distra si va veti reincarca cu energie.

Atmosfera la o tura de rafting organizat de catre echipa M&Co Outdoor. Click AICI pentru mai multe informatii despre acest program

Anul 2014 a fost unul plin pentru echipa M&Co Outdoor. Am avut programe de rafting, canyoning, speologie, canoe in Delta, canoe in Ungaria, zbor cu parapanta, drumetii si multe teambuildinguri. In total in anul 2014 am avut aproape 1500 de participanti. Va multumim pentru increderea acordata

Rafting pe Jiu de 1 mai, 2014