Rezervă acum

echipa m&co outdoor

Suntem de acord cu scriitorul britanic, Aldous Huxley, care spunea că „Fericirea nu se realizează prin urmărirea conștientă a fericirii, acesta este, în general, un produs secundar al unor activități.”

Prin ceea ce facem la M&Co Outdoor, îţi oferim posibilitatea de a trăi experiențe inedite care la rândul lor să te aducă mai aproape de o viață pe care să o trăiești cu adevărat. Îţi oferim șansa să bifezi câteva lucruri din Bucket List-ul personal, pe care întotdeauna ai vrut sa le încerci. Te vei distra, te vei simți mai plin de energie şi mai plin de viață.
Având experiență , know how şi pasiune pentru aceste activităţi, garantăm siguranța ta la orice activitate ai alege. Şi partea cea mai bună este că nu ai nevoie de pregătire îndelungată, oricine poate să participe la aceste activităţi. Depinzând de dorințele tale, îți oferim șansa să practici:

1. Rafting – coborârea cu bărci a unor ape repezi
2. Canyoning – coborârea cu tehnici speciale de alpinism a canioanelor, săritorilor şi cascadelor
3. Alpinism – urcarea pe stânci şi munți cu tehnicile speciale
4. Caiac şi canoe – ture cu caiace sau canoe pe ape liniștite: râuri, mare sau Delta Dunării
5. Speologie – explorarea adâncurilor, o lume fascinantă, văzuta de puţini.

Echipa noastra

Levi (Levente Szasz)

Manager

De profesie manager în turism, şi pasionat de toate activităţile desfăşurabile în natură, activează în domeniului turismului de 11 ani, şi în turismul de aventură de 8 ani. Pasiunea sa pentru sporturile de apă i-au conferit certificarea de ghid de rafting acordată atât de Federaţia Internaţională de Rafting dar şi de Federaţia Austriacă de Rafting. Activează şi în cadrul Serviciului Salvamont-Salvaspeo Mureş, unde este salvator montan şi speolog. Tot aici şi-a făcut instructajul de paramedic.

Szabi

Szabi Lukacs

Rafting Guide

Szabi a incercat mai toate sporturile extreme si avand credem noi mai mult de 9 vieti, a reusit sa exceleze la snowboard, downhill si la sporturile acvatice. Este un ghid de rafting care cu siguranta o sa va binedispuna, dar cel mai important, v-a avea grija sa coborati pe rauri de munte in siguranta totala.

  Edi Ilea

  Eduard Ilea

  Rafting, kayaking and canoeing guide

  Edi este omul nostru de baza si totodata profesorul nostru in materie de caiac si canoe. Membru al lotului national, multiplu medaliat la campionatele nationale, are toata experienta necesara pentru a ghida programele noastre de caiac/canoe si rafting.

   robert gandila

   Robert Gandila

   Trainee Guide

   Pe munte si pe apa, lui Robert ii place sa fie in natura. Alearga, vasleste, se da cu placa, pedaleaza si se catara peste tot. Preferatul lui sunt turele in Delta Dunarii si pe Olt cu canoa. A devenit recent membru al echipei M&Co, dar credem noi ca va deveni un membru de baza al echipei.

    fruzsi

    Fruzsi

    Trainee Guide

    Fruzsi este cea mai noua membra a echipei noastre, dar a fost printre primii clienti pe care i-am avut. Ne-a insotit in toate excursiile organizate de noi, intre timp a devenit ghid de rafting, a facut scoala de speologie. Avand in vedere toate activitatiile pe care le face, nici nu ti-ai da seama de faptul ca ea este medic stomatolog.

     Kuki (Szabo Attila)

     Kuki (Attila Szabó)

     Rafting, kayaking and canoeing guide

     Despre Kuki ar fi două lucruri de menționat. Unul dintre ele este faptul că el ne va îndruma spre cele mai frumoase locuri din ţară. Al doilea fapt... deoarece este o persoană ce are mereu zâmbetul pe buze, a fost ceva mai dificil să găsim o poză în care să aibă o expresie... serioasă. Cu siguranţă vă veţi simţi foarte bine în preajma lui, atât pe râuri cât şi pe munte.

      Firme care au încredere în noi

      Richter 00

      Oracler 00

      Bungalow 00

      geiger

      zooku

      uniprest logo

      sandoz logo

      petry logo

      lateral inc

      dvse mures

      clinilab

      gama travel bucuresti

      direct spark

      marquardt

      continental

      inotec

      televox

      schwarz-toner

      ibc-focus