Online shop

Petrecerea Burlacilor in Natura

O idee perfecta pentru o petrecere a burlacilor/burlacitelor

Da startul la distractie

O data cu venirea primaverii se da startul la sezonul de nunti. O data cu sezonul de nunti, incepe si nebunia petrecerii burlacilor/burlacitelor. Si aici intervine “bataia de cap” pentru cei care trebuie sa organizeze acest tip de eveniment.

Cine va organiza in primul rand o petrecere a burlacilor/burlacitelor?

Aceasta “datorie solemna” va cadea in sarcina cavalerului de onoare sau dupa caz, a domnisoarelor de onoare. Pe scurt, grupul de prieteni apropiati va fi de regula cel cu initiativa spre a sarbatori ritualul de “adio” al burlaciei.

Scopul este ca si persoana pentru care se va organiza acest eveniment sa se simta bine, sa aiba parte de o petrecere a burlacilor/burlacitelor de neuitat, dar totusi incadrata in limite care sa nu testeze prea mult “rabdarea” jumatatii sale (e nevoie si ca nunta sa aiba loc pentru a da sens petrecerii burlacilor/burlacitelor).

Asa ca intervin deci intrebari de tipul: cand, unde, cum, de ce e nevoie pentru o petrecere a burlacilor/burlacitelor care sa ramana in memoria tuturor participantilor?

O alta idee pentru cheful burlacilor: Via Ferrata

O alta idee pentru cheful burlacilor: Via Ferrata

Cand ar trebui sa aiba loc petrecere a burlacilor/burlacitelor?

Haideti sa luam putin altfel lucrurile. Va spunem cand NU ar trebui sa aiba loc o petrecere a burlacilor/burlacitelor, anume inainte de noaptea nuntii. Adica, cel mai probabil si nunta este un eveniment de care veti dori sa va amintiti, nu?

O idee perfecta de a organiza un eveniment de neuitat este… in mijlocul naturii.

Se spune ca o petrecere a burlacilor/burlacitelor este o ultima noapte de libertate. E clar o exagerare. Insa fara a dezbate prea mult acest subiect intrucat aici se chiar aplica zicala “cati oameni, atatea pareri”, poti organiza o astfel de petrecere a burlacilor/burlacitelor cu o excursie/aventura in mijlocul naturii. Nicaieri sentimentul de libertate nu e mai bine trait si in plus… distractia e pe masura.

Petrecerea burlacilor altfel

Petrecerea burlacilor altfel

O tura de rafting, speologie, canotaj sau canyoning sunt “arme” de distractie fantastice intr-o petrecere mai altfel.

O petrecere a burlacilor/burlacitelor intr-un echilibru perfect dintre “linistita” si “salbatica”

O solutie perfecta de echilibru si distractie pe masura e o excursie in mijlocul naturii, cu camping, cu seri langa un foc de tabara, cu aventuri de tipul unor sporturi mai mult sau mai putin extreme dupa preferinta. O experienta de neuitat, iesita din tipar e nu doar memorabila, dar si cu distractie la maxim.

Altfel de chef al burlacitelor

Altfel de chef al burlacitelor

In locul unei tipice cine intr-un restaurant, o noapte la club si a doua zi… “pauza”, dupa cum se zice, de ce sa nu fie cateva zile departe de agitatia orasului, unde va puteti aduna gandurile in “liniste” si puteti petrece momente “neimblanzite” cu fel si fel de activitati cum este raftingul sau canyoning, canotaj si altele? Si toate acestea intre prietenii cei mai dragi.

Ne-am bucura sa va putem sarbatori inceputul unui nou stadiu minunat din viata, cel al casniciei, intr-un stil de neuitat. Faceti o incercare, iesiti din tipar si haideti cu noi la o tura de aventura… si fiti fara griji: ce se intampla in mijlocul naturii, ramane in… suflete mereu.

About the Author:

Levi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.